top of page

Blog

Kikker je echt op van Duinrell?

Vakantie met kinderen is best wel een ding vind ik. Zeker als alleenstaande moeder. Nu heb ik het geluk dat mijn ouders Joris en mij dit jaar meenamen op kampeervakantie, naar Duinrell in Wassenaar. In deze blog vertel ik jullie graag iets meer over de vakantie, over de tops en flops vsn Duinrell en deel ik nog wat leuke vakantiekiekjes! 

Wij boekten van 3 tot 10 augustus een kampeerplek met 3 volwassenen en een fantastisch jongetje. Daarvoor betaalden we iets meer dan 500 euro. Voor een kampeerplek in het hoogseizoen, met onbeperkt toegang tot het attractiepark vind ik dat best een redelijke prijs. Dat fantastische jongetje is 6 en had de week van zijn leven. Ook voor kinderen van zijn lengte en leeftijd is er zowel op de camping, als bij het animatieteam, als in het park genoeg te doen. Een camping is sowieso een heerlijke plek voor deze leeftijd: lekker vriendjes maken, in een speeltuintje spelen en stapje voor stapje je wereld vergroten. Tip: neem als het kan een fietsje mee. Ein-de-loos plezier!  

Wat ik ook op ga noemen aan voor en nadelen: tegen onbeperkt toegang tot het attractiepark kan natuurlijk niks op. Let op: Toegang tot het tikibad is niet bij de prijs inbegrepen. Twee uurtjes spetteren kost je 5,50 euro per persoon extra. Ook wifi is niet kosteloos beschikbaar- en wel schrikbarend duur: 7,50 per device per dag. Los van de 40 attracties, waarvan het grootste deel ook geschikt is voor kinderen vanaf 1 meter 20, zijn er op het park én op de camping verschillende shows en activiteiten te beleven. Zo bezochten wij op het park de dagelijkse geautomatiseerde popppenshows 'de play kwek show' en ' de kwakus kwebbel show', en de erg humoristische magic show. Van de kids club, behorend bij de camping, bezochten we de piratendag, de superheldendag en sprookjesdag en hadden we ook nog elke avond naar veschillende shows of activiteiten kunnen gaan.  

What's not to like? Hoor ik je denken. Nou, inderdaad, bijna niks. Maar toch een paar kleine waarschuwingen mocht je deze vakantie overwegen: -Er zijn weinig sanitairgebouwen op de camping en die er zijn zijn simpel en druk. Wel schoon. - Er staan veel luidruchtige mensen op de camping. Dit zorgt tot laat nog veel rumoer, wat met een klein kind een dingetje kan zijn. Dit is niet alleen onze ervaring, maar lees je terug in veel reviews.. Waar dat aan ligt kan ik niet zo zeggen. - Het animatieteam is, op een enkeling na, ontzettend genant ongemotiveerd. Als een stel ongeinteresseerde pubers dreunden ze alle dagen uitstralingsloos hun zinnetjes op. Een ontzettende misser, want hier valt zoveel plezier te beleven voor de kleintjes! Jammer. 

Tops? Gelukkig veel meer: - Redelijk betaalbaar. - Veel activiteiten en attracties geschikt voor kleine kinderen. - Onbeperkt toegang tot het park. - Supertof zwembad! - Mooie omgeving. 

- Ook met vies weer door het zwembad en de funfactory een succes! 

Wij hebben echt genoten van onze vakantie en ik zou het- met bovenstaande kanttekeningen, zeker aan anderen aanraden!  

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page