top of page

Blog

A random day in the life

Ik vind het dus heul leuk om bij andere mensen naar binnen te kijken. En ik vind het ook vooral heul fijn om te zien of horen dat het ergens best 'normaal' gaat. Zonder quinoasalades, boeiende outfits en extreme dingen. En misschien vinden jullie dat ook wel leuk!

Dus laat ik elke maand een compleet random dag uit mijn leven zien. En die is echt niet zo spannend.. maar ik kan wel echt genieten van kleine dingetjes! Kijken jullie mee hoe vandaag ging?

Goedemorgen! Dit kleine mannetje komt me wakker maken! Hij mag even op de ipad en ik draai me nog even om 😏

Na het 'aankleden,brood smeren, kind wassen en aankleden en naar school breng-circus' ontbijt ik zelf. Even rustig koffie- en een stukje lezen in mijn fantastische boek! Ik moest er echt even inkomen, maar ben er nu echt verliefd op.

De GroenLinks maffia komt op bezoek! We drinken koffie, ik presenteer mijn social media plan en we verdelen nog wat taken. Bring it on!

Typfoutje ja 😂 Even een stukje wandelen. Het is raar weer, heel warm maar het regent ook, niet lekker! Ook gek om in het bos te lopen na de storm, her en der liggen bomen midden op het pad. De storm heeft flink huis gehouden!

Joris neemt een vriendinnetje mee uit school. Gezellig! Ze spelen vadertje en moedertje. Als ze er niet uitkomen wat ze met de baby aanmoeten zegt Joris: 'ik ga wel bier drinken..'. Bijzondere oplossing.😂

De buurvrouw appt dat ze samen met de kleine buurvrouw koekjes heeft gebakken, of we komen proeven? Dat laten we ons geen twee keer zeggen! De koekjes waren heerlijk, de kinderen breken de speelkamer af- en wij drinken thee. Helemaal prima.😂

Ik kookte indiase linzencurryschotel. Een heel gedoe, maargoed dan heb je ook wat.

Geintje dus. Gewoon van Hak en opwarmen. 😂😂

Het letterkoffertje was mee! Dus de hele middag nadenken wat er mee  aar school kan wat met de 'g' begint. Het is 'gebakje' geworden! 😊

Jaaaaa! Het kind slaapt. De koffie en mijn dekentje staan klaar, het vuur is aan, de kaarsjes branden en Friends staat op. Ik red me vanavond wel! ❤ een fijne afsluiter, na een fijne dag!

Veel liefs,

Ellen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page