top of page

Blog

Reading challenge

Happy new year! Goedemorgen in 2018 allemaal! Ik hoop dat iedereen zijn buikje vol heeft van de oliebollen, het vuurwerk en de eindejaarsconferences en alle ledemaatjes nog zitten waar ze horen. Ik heb een heerlijke week gehad. Voor ons is de laatste week van december altijd een bijzondere. Natuurlijk vieren we kerst en oud en nieuw, maar daartussen in ben ik zelf nog jarig en op oudjaarsdag mijn vader. Ook word er elk jaar op oudjaarsdag carbid geschoten door de buurt, en zo is de week altijd vol gezelligheid en feestjes. Vandaag begint dan langzaam weer de rust en 'het gewone'. Zoals het weghalen van de kerstboom. 😢 Wel een mooi moment om het bloggen weer op te pakken. Door al het gedoe van vorig jaar ben ik eigenlijk gestopt, terwijl ik er juist zoveel plezier aan beleefde. Ik heb er ook echt weer zin in en ik heb allemaal nieuwe ideetjes. Om te beginnen heb ik me voorgenomen dit jaar een reading challenge te doen. Dat is dus in 1 jaar alle boeken van onderstaand plaatje te lezen. 

Ik hoop dat ik op die manier ook iets nieuws en iets anders leer kennen dan wat ik normaal lees- én ik zal steeds als ik een boek van de lijst gelezen heb dit met jullie delen door een blog met een korte review! Daarna zal ik alle boeken gaan bookcrossen, want dat vind ik zó tof! Hierover zal ik ook later wat meer vertellen.

Wil je op de hoogte blijven van de reading challenge? Laat je mailadres onder aan de pagina achter, dan krijg je een mailtje bij een nieuw artikel! 

Ik wens jullie bij deze allemaal een ontzettend gelukkig nieuwjaar, en hoop op een leuk blogjaar!

Veel liefs, Ellen 


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page