top of page

Blog

A random day in the life

Ik vind bloggen leuk! Omdat ik schrijven fijn vind en omdat ik het leuk vind om dingen te delen die ik zelf leuk vind, zodat anderen er ook plezier van hebben. Of niet dezelfde fouten begaan als ik, haha! Ik haal veel inspiratie van andere bloggers en ik denk na over wat ik wel en niet wil doen en delen. Een van de dingen waar ik een beetje moeite mee heb is de fotoverslagen en vlogs die ik veel bekijk. Ik zeg bewust 'bekijk' want dat doe ik toch echt zelf, uit pure smerige nieuwsgierigheid naar andermans levens. Maar het geeft me een dubbel gevoel; heerlijk om naar te kijken, ik doe leuke ideeën op, hoe echt is dat? Want ik zie (bijvoorbeeld ook in instastories) vooral gezellige kampvuurtjes, verantwoorde maaltijden, prachtige make-up looks en perfect aangeklede kindjes voorbij komen. Leuk om te zien- en ik blijf ook gewoon lekker kijken, maar ergens knaagt het wel. Is mijn leven dan zo saai en niet interessant genoeg als ik niet elke avond wat drink met vriendinnetjes of in een hippe club zit? Is mijn koffie pas lekker als het een skinny soy latte is? Waarom is iedereen spannende dingen aan het doen en zit ik thuis? Eten zij altijd van perfect opgemaakte bordjes? Hoe zien ze eruit als ze wakker worden? Is er nooit troep in dat huis? De welbekende socialmediafarce. Dus. Dat wil ik niet. Maar omdat ik er wat van vind wil ik er toch iets mee doen. Niet omdat ik mezelf zo interessant vind, maar juist om het tegenovergestelde. Want ik wil jou laten zien dat het ook eerlijk kan. En vooral dat de gewone, alledaagse dingen ook heerlijk zijn. Of grappig. Of er gewoon bijhoren. En daarom deel ik elke maand een 'Random day in the life' met je. En misschien zijn ze soms oersaai, ze zijn wel altijd eerlijk! Veel plezier met de eerste! 

Koffie! Ik hou hiervan. Joris naar school en even rustig koffiedrinken. En kijk hoe leuk de meubeltjes geworden zijn! Ze waren donkerbruin en laatst schilderde ik ze wit, dat gaf zoveel meer licht in huis, superfijn!  

Een nieuwe auto! Vin zijn auto wordt vandaag door de leasemaatschappij omgeruild. Hij had een Opel Astra die we allebei háááátten (maar we mogen niet klagen want 'gratis' auto enzo.) en die wordt vandaag vervangen voor een gloednieuwe Renault Megane. Ik ga hem binnenkort reviewen haha. Leuk verhaal over de stomme Opel Astra is dat we naar de dierentuin waren met vrienden en dat een van hen een dopje los trok in de achterdeur en er letterlijk líters water uit de deur kwamen lopen. Wat een rotauto. Maargoed, we zullen zien hoe deze bevalt! 

Hoi! Ik heb vandaag een knal geel shirtje aan die ik pas shopte bij primark. Zo lijk ik lekker bruin! Deze foto heeft een filter omdat ik anders een lelijke vlekkerige kop had, hahaha. 

Ik doe boodschappen op de fiets, heerlijk! 

Ik rommel even wat op mijn telefoon, ik bekijk mijn lievelingssites en ik check hoelang het nog mooi weer blijft, want vanavond wil ik picknicken met Joris. Rond 18.00 uur wordt er regen verwacht, maar dan kan het altijd nog binnen, we zullen zien! 

Ik eet instant noedels voor lunch. (Sorry mam!) Met kerriesmaak. Niet verantwoord, wel lekker! Niet zo glamourous feitje: Ik mixte dit in de broodtrommel van Joris omdat ik geen ander schaaltje had :) 

Vin appt dat hij uit zijn kantoor is gezet omdat er een accu is ontploft. De brandweer komt en de ambulance om te controleren of niemand giftige stoffen heeft ingeademd. Spannend! 

Ik doe wat wasjes (ik denk dat er nooit een einde komt aan mount Laundry) rommel wat in huis en maak vast wat foto's voor een review van de Rituals zonnebrandolie die ik volgende week wil publiceren.

Joris ophalen van de BSO! Hij was heerlijk aan het spelen met zijn vriendinnetjes en zag zwart van zand stof en zonnebrand. Thuis meteen maar even onder de douche! 

Na de douche gaan we picknicken! Het is warm en onheilspellend buiten, dus we doen het lekker binnen, voor de tv. We kijken samen Mickey Mouse clubhuis en eten alles wat Joris lekker vindt. Niet gezond, maar ik heb wél een heel gelukkig kind. En we doen het ook echt niet vaak, dus magbesteenkeertje.  

Na het eten doen we de oefeningen van logopedie, lezen we nog even een boekje en gaat de kleine man naar bed. Ik ben alleen vanavond, dus ik ga lekker in bad en begin vanavond met GirlBoss, met de deuren open nu het lekker een beetje is afgekoeld.

Nou dat was de allereerste! Volgende maand een nieuw fotoverslag!

Wil je een berichtje ontvangen als er een nieuwe blog online staat? Laat je mailadres dan hieronder achter!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page