top of page

Blog

Rimmel Supergel


Een paar weken geleden trouwde een van mijn vriendinnetjes. Ze was prachtig, en een van de dingen die me écht opvielen (behalve haar prachtige jurk en hoe ze straalde natuurlijk ;)) waren haar felroze gekleurde nagels. Dat wil ik ook!

Nu ben ik echt een nagellakkluns. Ten eerste bijt ik nagels (ssst) dus heel mooi zijn ze niet. Ten tweede ben ik ongeduldig. Dus áls ik al genoeg nagels heb om te lakken, moet de lak makkelijk aan te brengen zijn en vooral snel drogen. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat de lak zo lang mogelijk mooi blijft zitten en ben ik nu op zoek naar een specifiek kleurtje.

Bij kruidvat vond ik, toevallig met hetzelfde vriendinnetje een leuke aanbieding: alle Rimmel nagellak voor 5 euro per stuk. Tussen deze lakjes vond ik de Rimmel Supergel in de kleur 'Cocktail Passion'. Deze kleur leek, in ieder geval in het flesje, precies wat ik zocht!

Volgens Rimmel is de supergel een gepatenteerd 2-stappen gel lak systeem zonder UV-lamp, met de kwaliteit van een salon manicure.

De lakjes zijn bij verschillende drogisterijen te verkrijgen in 20 verschillende kleuren en kosten normaal gesproken 7,99 euro per stuk.

Het twee stappen systeem werkt simpel: breng 1 of 2 laagjes gekleurde lak aan (stap 1) en maak het af met een laagje topcoat (je raad het al.. stap 2.) dat moet lukken!

Tijdens het lakken vallen me een paar dingen op: Ten eerste lakt het platte kwastje erg prettig. Ik krijg de lak zonder veel gedoe netjes op mijn nagel. De lak dekt echt niet na 1 laag, dus 2 laagjes heb je zeker wel nodig voor goede dekking en om de kleur uit het potje te benaderen.

Ennn.. jawel: het droogt snel! Ik hoef niet lang te wachten tot ik de volgende laag aan kan brengen, wat ik, zeker omdat ik drie lagen moet lakken, héél erg fijn vind!

Of de lak lang schadevrij blijft zitten weet ik op het moment van de blogpost nog niet, maar daar kom ik later op terug!

Conclusie: de Rimmel supergel is een makkelijk aan te brengen, betaalbare lak in mooie kleuren! (Die misschien ook nog wel eens goed blijft zitten)


  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page